Coaching en Counselling

Individuele sessies:

Wil jij de relatie tussen jou en jou verbeteren? Wil je graag zeker van jezelf zijn, op jezelf kunnen bouwen, jezelf waarderen en liefhebben in elke situatie?  

Wil je ontdekken wat je leuk vind, waar je passie zit en je hart harder voor gaat kloppen? Wil je onderzoeken wat je met je werk wilt? Hoe kan ik mijn leven zo inrichten dat ik er blij van wordt?

Wil je leren staan voor jezelf, grenzen kunnen voelen en aangeven?  wil je kunnen omgaan met je eigen emoties en sterker in je schoenen staan?

Ben je een krachtige vrouw die haar kwetsbare kant wil leren kennen?

Ben je een ouder die zich zorgen maakt over de opvoeding van de kinderen en niet meer weet waar het te zoeken? Doe ik het wel goed?

 

Relatietherapie:  

Zijn jullie op een punt beland dat je het niet meer weet en jullie aan hulp denken? Jullie zijn van harte welkom.

Willen jullie de verbinding met elkaar weer vinden? Zijn er zaken in jullie relatie die je graag met begeleiding wilt aangaan zodat er weer nieuw leven ingeblazen kan worden? Willen jullie het vuur in jullie relatie weer aansteken? Of willen jullie op een prettige manier uit elkaar en afspraken maken hoe verder zonder elkaar? Hoe dan ook, jullie zijn welkom voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of ik iets voor jullie kan betekenen. 

 

Tarieven: 

Coaching/counselling: intake is op mijn kosten. Sessie van een uur is 80 Euro excl. BTW. 

Relatietherapie: sessie van anderhalf uur 120 euro excl. BTW.

 

Vergoedingen:

Dit zijn de codes die je door moet geven bij je verzekering: 

Ik sta ingeschreven bij de RBCZ onder licentie nr. 17100 GR.
Ik ben lid van de Abvc (Algemene Beroepsvereniging voor counselling). Lidnr. 116944.

AGB codes 90062557/90103161. Ik wordt vergoed door verschillende verzekeraars. Voor informatie over vergoedingen en de hoogte hiervan bel je verzekeraar.

 

Daarnaast ben ik lid van de NVTA (Nederlandse vereniging van Transactionele analyse).