Acquisitie vanuit eigen kracht

Als zelfstandige ben je afhankelijk van je klanten. Het zoeken naar nieuwe klanten vormt een groot deel van je werkzaamheden. Hoe zorg je ervoor dat het leuk blijft? Dat het werkt? en vooral hoe doe je dat op een manier die bij jou past?

 

Wil je ontdekken wat jouw manier van acquisitie is en daarmee plezier beleven? In de training "Acquisitie vanuit eigen kracht" maak je contact met het geloof in jezelf en in je dienst/product. Je maakt kennis met je eigen passie. Dit is het uitgangspunt voor de manier waarop jij jezelf en je producten of diensten onder de aandacht brengt. Acquisitie vanuit eigen kracht is een leerzame training, die je helpt authentiek te verkopen zonder je toevlucht te hoeven nemen tot een lijstje verkooptrucs.

 

Resultaat:

Na afloop:
Weet je hoe je jezelf en je dienst/product kan laten zien (presenteren);
Heb je ervaren dat als je in jezelf en je dienst/product gelooft, je het over kunt brengen. Jij bent tenslotte de expert in wat jij doet;
Kan je heldere doelen stellen. Heb je een acquisitie actieplan. (Effectieve acquisitie vraagt voorbereiding en heldere doelen);
Heb je inzicht in welke emoties en patronen er bij jou spelen;
Ben je je bewust van je eigen manier/stijl van acquireren;
Heb je inzicht in welke kwaliteiten je hebt en hoe je deze kan inzetten bij je acquisitie;
Kan je verschillende gespreksvormen toepassen;
Weet je hoe je om kunt gaan met bezwaren;
Kan je de klantbehoefte achterhalen en hierop inspelen.

Aanpak:
Na het succes van de vorige reeks heb ik gekozen om deze training in kleine groepen te blijven geven. Maximaal 6 personen.
Zodat er genoeg ruimte en aandacht is voor je eigen pad en praktijkvoorbeelden.


Wanneer:

De training is opgedeeld in 6 x 3 uur.
De frequentie is één keer in de drie weken zodat je het geleerde in de praktijk kan toepassen en je eigen ervaringen kan inbrengen.
In de tussenliggende weken zal je veel oefenen.

Startdatum: nog niet bekend
Tijdstip: van 9:30 uur tot 12:30 uur

Data: nog niet bekend