Reacties studenten

Ik heb Margarita ervaren als iemand die weinig woorden nodig heeft en aanvoelt wat er voor je is. Ze deelt haar kennis vrijelijk en haar aanpak is liefdevol en respectvol. Ze geeft haar grenzen aan en geeft tegelijkertijd de anderen de ruimte om te zeggen wat er gezegd moet worden; een ijzersterke combinatie. Mede dankzij haar is de groep op een hoger niveau terechtgekomen, zowel qua kennis als coach, als in openheid. Kortom, een fijne trainer die ik zeker kan aanbevelen”. Karin Zimmerman, niveau 2.

 

 

“Tijdens de opleiding Coaching & Counselling heb ik vooral veel gehad aan de directe, maar zeer respectvolle wijze van het geven van feedback. Margarita is een warme, enthousiaste vrouw en een zeer kundig coach-counsellor” Gerda Kloet-Huybers, niveau 1 en 2.

 

“Margarita was een van mijn trainsters bij de Academie voor Counselling en Coaching. Ze combineert kracht met zachtheid in haar wijze van trainen. Haar kracht daagt mij uit en laat mij kritisch naar mezelf kijken; haar zachtheid laat mij voelen dat het oké is om niet ´perfect´ te zijn, om te groeien en fouten te mogen maken. Margarita heeft oog voor al haar studenten. Wat ik zo mooi vind is: she practices what she preaches. Doordat ze dat doet, inspireert ze mij om te leven en handelen volgens mijn innerlijke waarden. Dat is voor mij een blijvende inspiratie. Ik hoop in de toekomst nog vaker van haar te mogen leren!” Juanita Diemel, niveau 1

 

“Ik heb Margarita ervaren als een zeer vakkundig trainer. Ze weet de kennis die ze bezit, goed en enthousiast over te brengen. Ze weet theorie goed te vertalen naar de praktijk en komt op de juiste momenten met persoonlijke voorbeelden en toelichting. Ze schuwt het niet om haar eigen ervaringen met ons te delen. Ze is altijd energiek en opgewekt en weet een groep te bewegen. Daarnaast heeft ze oog voor ieder individu in de groep en geeft ze persoonlijke aandacht. Ze weet je als student te motiveren en maakt je gedurende de hele opleiding bewust van de groei en ontwikkeling die er plaatsvind, telkens weer. Kortom: de juiste vrouw, op de juiste plek!” Suzanne Vosters, niveau 1 en 2.