Werkwijze coaching/counselling traject

Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min op mijn kosten. Daarin kunnen we elkaar  leren kennen, ervaren of er een klik is. Ik haal je verhaal op en we kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

Sessies duren in overleg een of anderhalf uur. Ieder traject is anders en uniek. Het aantal sessies varieert gemiddeld tussen de 6 à 12 keer.

Ik werk met de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan; met mijn eigen persoonlijke ervaringen, mijn kwaliteiten en talenten en daarnaast blijf ik me bijscholen. Ik ben breed van interesses en haal overal iets uit wat ik kan gebruiken om je verder te helpen. Ik hou van afwisseling, ben nieuwsgierig en leergierig. Ieder mens is bijzonder en uniek op eigen wijze en dat maakt dat ik de werkwijze die ik toepas aanpas aan jou. Mijn ervaring is dat je stap voor stap zet, in je eigen tempo. Ik ben er om jouw proces te begeleiden.Naast het gebruik van mijn eigen kennis, ervaring, levenswijsheid, waarneming, intuïtie en natuurlijk mijn eigen innerlijke groei, put ik uit de volgende bronnen:


Transactionele analyse voor o.a. onderzoek naar interacties met jezelf en met andere;
RET, byron Katie, Voice dialogue voor de bewustwording van je overtuigingen, en negatieve gedachtes;
Uit de Gestalttherapie haal ik hulp voor gedragsverandering;

Kleine opstellingen om situaties te verduidelijken;

Ik ben bekend met verschillende vormen die ingezet kunnen worden in je traject zoals: biografisch counsellen, spelen, de Roos van Leary, elementen coaching, focussing. Uit de visie van de zijnsoriëntatie begeleid ik je in de ervaring van acceptatie; Ik maak gebruik van visualisaties, geleide fantasieën; jouw creativiteit d.m.v. schilderen/boetseren en bijvoorbeeld ook wandelen.


Ik zet mezelf, mijn kennis en expertise in, en jij jou inzet, bereidheid te kijken naar jezelf en willen werken. Dan gaan we samen op reis. 

Ik werk volgens de ethische gedragscode van de ACC.