Individueel

Bij individuele begeleiding bied ik zowel counselling als coaching.

Counselling is een begeleidingsmethode die gericht is op het herstel van welbevinden en heling van emotionele pijn. Counsellen is oordeelloos aanwezig zijn en luisteren naar wat je ervaart en wat je hebt meegemaakt. Als counsellor ga ik met jou op zoek naar de onderliggende patronen en onderzoeken we waar het probleem in het verleden is ontstaan. Vervolgens kijken we hoe herstel mogelijk is. Het probleem, de hulpvraag is in het NU en de oplossing in het verleden.

Coaching is een doelgerichte begeleidingsmethode. Als coach kijk ik samen met jou hoe je met nieuwe strategieën dingen in de toekomst anders kan doen. We onderzoeken je mogelijkheden en sterke punten en ik daag je uit om je grenzen te verleggen. De verantwoordelijkheid en autonomie voor het leren ligt bij de gecoachte zelf. De coach is begeleider, ondersteunend bij het afleggen van de weg”.

Individuele sessies. Voor wie?

Wil jij de relatie tussen jou en jou verbeteren?
Wens je zeker van jezelf te zijn, op jezelf kunnen bouwen, jezelf waarderen en liefhebben in elke situatie?
Wil je ontdekken wat je leuk vind, waar je passie zit en waar je hart harder voor gaat kloppen?
Ben je op zoek naar wat je met je werk wilt? Hoe jij je leven zo kan inrichten dat je er blij van wordt?
Wil je leren staan voor jezelf, grenzen kunnen voelen en aangeven?
Verlang je naar meer rust en/of balans in je leven?
Mis je kunnen omgaan met je eigen emoties en sterker in je schoenen staan?
Wil jij de regie van jou leven weer in de hand hebben?
Ben je krachtig en wil je jouw kwetsbare kant leren kennen?
Ben je een ouder die zich zorgen maakt over de opvoeding van de kinderen en niet meer weet waar het te zoeken? Vraag je jezelf af doe ik het wel goed?
Heb je een verlies geleden en wil je dit verwerken? (door overlijden, ontslag, scheiding, ongewenst kinderloos of een andere levensdroom/wens die niet uit kan komen).

Dan ben je van harte welkom voor een counselling en coachings traject bij Strokes.
Zowel bij counselling als bij coaching werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en groei. Je krijgt inzicht en wordt je bewust van je situatie, je gedachtes, gevoel en gedrag en hoe je weer de regie over je situatie kunt nemen.