Over Margarita

De mens achter Strokes
Mijn naam is Margarita Bernal. Ik ben geboren in La Floresta, Sant Cugat del Valles, een dorpje dat achter de bergen van Barcelona ligt (1969). Mijn ouders, een Nederlandse moeder en een Spaanse vader. Een mooie combinatie van twee bijzondere culturen die zichtbaar zijn in mijn Nederlands uiterlijk en mijn Spaans temperament en passie. Drietalig opgevoed (Spaans, Catalaans en Nederlands). Ik woon sinds mijn 23ste in Nederland. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee prachtige dochters (‘95 en ‘97).

Al vanaf mijn kindertijd geniet ik van het contact en de ontmoeting met mensen. Ik ben benieuwd en oprecht geïnteresseerd in hun beweegredenen. Ik zie de kracht en de talenten in mensen. Ik hou ervan om bij te dragen in hun groei en ontwikkeling. Vriendschappen en relaties zijn belangrijk voor mij, daar geef ik veel aandacht aan.

Door mijn leergierigheid en enthousiasme voor groei blijf ik ook mezelf steeds ontwikkelen. Ik zet mijn kennis, (levens)ervaring en wijsheid graag in om een bijdrage te leveren aan een fijnere wereld.

Mijn visie: Iedereen heeft recht op geluk (levensvreugde), je kan jezelf gelukkig maken.

Mijn missie: mensen begeleiden in hun groei en ontwikkeling, zodat ze worden wie ze in wezen zijn en hun potentie kunnen realiseren.

Mijn ervaring is dat als je leeft vanuit je eigen kracht, in vrijheid en echtheid, je een gelukkig mens kunt zijn. Rode draad in mijn leven zijn ontmoetingen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te begeleiden.

Klik hier voor mijn CV